Rreth nesh

Kreativitet, Teknologji, Profesionalizëm, EksperiencëBenArt Print është një qendër printimi dixhital që ju ofron mundësi për stampimin dhe prodhimin e produkteve të ndryshme promocionale, printime në ploter të dimensioneve të mëdha, punime me lazer dhe letër murale.

Ne jemi vendi i duhur për një kompani që ka në vëmëndje të veçantë promocionin dhe të bukurën!


Produkteve te Shtypshkronjes , Postera, Menu, Kartvizita, Kalendar, Etiketa, Fletpalosje, Flyer, Broshura, Ftesa, Kataloge dhe Libra etj. Printime te dimensioneve te medha, ne materiale, rrulon ne te gjitha llojet e Adezivave, Baner, Kanavac, Leter, Printim dhe monitim i letrave murale sipas pamjeve qe ju deshironi per ambjentet tuaja, veshje Fasadash, Makinash, etj

Ne jemi këtu për të realizuar dëshirat tuajalogobenart
Produkteve te Shtypshkronjes , Postera, Menu, Kartvizita, Kalendar, Etiketa, Fletpalosje, Flyer, Broshura, Ftesa, Kataloge dhe Libra etj.
Produkteve te Shtypshkronjes , Postera, Menu, Kartvizita, Kalendar, Etiketa, Fletpalosje, Flyer, Broshura, Ftesa, Kataloge dhe Libra etj.